2016. sze 06.

Az anyuka megköszönte a Clarks eladójának figyelmességét

írta: Márti+Robi
Az anyuka megköszönte a Clarks eladójának figyelmességét

14192171_10154341960497349_3906658188848021934_n.jpg

Múlt héten elmentünk cipőt nézni River-nek, a 6 éves fiúnknak a Clarks Village outlet üzletébe, ahol vettünk neki egy cipőt a sulira. Mivel autista, nem bírja a tömeget, a hosszú sorokat, a zajos helyeket. A bolt zsúfolásig volt.

Tudtam, hogy nem képes megbirkózni ezzel a környezettel, így elmagyaráztam a helyzetet a személyzet egy tagjának.

Habozás nélkül, Aaron bevitt minket a zajtól és tömegtől mentes személyzeti szobába, és kirakta az ajtóra a ”Ne zavarj!” táblát.

Nagyon türelmes volt River-rel, aki már nagyon nyugtalankodott, aztán elment és hozott egy csomó különböző cipőt, amiket megpróbálhattunk.

Egy szuper cipőnél maradtunk, amitől boldog lett a fiúnk. Aaron ideadta az üzlet számát és azt mondta, hogy ők boldogan foglalnak nekünk egy időpontot még mielőtt kinyitnának, amikor még csend van.

Ez bizonyítja a legjobban az autizmus elfogadását.

Köszönöm a Clarks-nak a Street-en, valamint hatalmas köszönet a bolti eladónak, Aaran Daniels-nek.

 

Forrás: Gem Salter Facebook, Facebook oldalunkon megosztottuk az anyuka levelét

 

Szinte hihetetlen, hogy már 292 ezren lájkolták és 38 ezren osztották. Egyre több ilyen ”jó cselekedetről” és autistabarát üzletről lehet hallani.

Nálunk még az is gyerekcipőben jár, hogy 23 hónaposan diagnosztizálják az autizmust. River-nek, az auti kisfiúnak már ennyi idősen meg volt a papírja az autizmusáról.

Szólj hozzá

Bolt Megértés Akinek a gyermeke