2017. aug 08.

Az autizmus parazitái

írta: Márti+Robi
Az autizmus parazitái

Angliában új autizmus gyógymód terjeng a szülők körében: fehérítővel az autizmus ellen. A használati javallat szerint beöntéssel hatásosabb. Lehet-e ilyen próbálkozásért hibáztatni a szülőt?

nintchdbpict000344173477.jpg

Emma Dalmayne anyuka, a kampány kezdeményezője

A rendőrök nyomozást indítottak egy anyuka ellen, aki állítólag fehérítővel akarta fiát autizmusából kigyógyítani.

Egy titkos Facebook csoportba 60 fontért belépve tudhatja meg az érdeklődő szülő, hogy az autizmust a gyermeke testében lévő paraziták okozzák és azokat a fehérítő kiviszi, amitől ezáltal rendbe jön a gyermek. Szerintük a klór-dioxidot szájon át vagy beöntéssel kell beadni.

A 60 fontért tanácsokat is adnak arra az esetre, ha a védőnő vagy a szociális munkás kérdezősködne a gyerek hogylétéről.

Bizonyságul még képeket is mellékelnek, amin a testből távozott paraziták láthatóak.

nintchdbpict000344171566.jpg

Ilyen bőrelváltozást is okozhat.

Klór-dioxid vagy MMS (Master Miracle Solution) nevű szer rettentően veszélyes a gyermekekre. Többek között súlyos hányást, fekélyeket, légzési problémákat, hasmenést okoz.

Több anyuka elmondta, hogy napi 25 cseppet adott autista gyermekének. A többségük akkor kezdett aggódni, amikor a gyermeke már gyengének tűnt és nem akart kiszállni az ágyból.

Emma most felszólítja a brit kormányt, hogy tiltsák be az ilyen gyógymódot. A petícióját 54 ezren írták alá.

Elmondta, hogy sok szülő nem meri bevallani, hogy ezt használták. Szégyenkeznek. A kormány nem tesz ellene semmit, mert ennek használata gyerekeknél nem illegális. Az egyik legsúlyosabb eset, hogy egy hat éves kisfiúnak el kellett távolítani a beleit, és emiatt kolosztómiás zacskót kapott, mert a szülei nyomták belé a fehérítőt.

A Cheshire Rendőrség szóvivője azt mondta: "Ez egy folyamatos incidens, és vizsgáljuk, hogy történt-e valamilyen bűncselekmény."

Forrás: The Sun

Szólj hozzá

Bíróság Rendőrség Paraziták