2018. már 05.

Az autista postást a Scotland Yard exdetektíve sem tudta levadászni

írta: Márti+Robi
Az autista postást a Scotland Yard exdetektíve sem tudta levadászni

Egy harminc fős elit team próbálta elkapni az autista postás fiatalembert és villanyszerelő édesapját.

hunted.jpg

Keresték őket földön, vízen, levegőben és a kibertérben trónokkal, helikopterrel, kutyákkal, mindenfélével, mint a Jason Bourne filmekben. Igaz, hogy ez csak a Channel 4 valóság showja, a Hunted volt, de mégis …

A kilenc vállalkozó játékost kitették Manchester központjában. Miután kiszálltak a kisbuszból, azonnal megindult a vadászatuk. Akit 25 napig nem tudtak elkapni, az 100 ezer angol fontot nyert.

Ebben az évadban a nyomozócsapatot a Scotland Yard volt detektíve vezette. A team tagjai többek között a brit hírszerzés katonájából, rendőrségi nyomozókból, pszichológusból, elemzőkből állt.

Az Aspergeres fiatalember huszonöt napon keresztül túljárt a követői eszén. Az, aki tinédzserként soha egy boldog pillanatot nem élt át a suliban a folyamatos bántalmazások miatt. Az, akinek a szüleinek a pszichológusok azt mondták az autizmusa megállapítása után, hogy felnőtt korára nem sokra fogja vinni. Az, akit egész életében csak negatív véleményekkel bombáztak, és aki el is hitte azokat.

Ez az autista, postásként dolgozó huszonhat éves fiatalember azért jelentkezett a játékra, hogy bebizonyítsa ő nem kevesebb senki másnál, valamint elhitesse önmagával, hogy egy értékes ember és változtasson azon, hogy nem mások határozzák meg őt. Sikerült neki.

Hevenyészett fordításban az apuka azt üzeni a volt szívatóknak és vizsgálóknak, hogy nyazsgem.

 

Így indult a játék.

Szólj hozzá

Munkahely Szívatás